Translate

maandag 24 juni 2013

Regen, regen en nog eens regen… Welkom in Nederland!


De afgelopen dagen was het wat lastig om foto's te maken van de honden. Het regende erg veel in Groningen en de zon wou er eigenlijk alle dagen niet echt goed door komen. Mijn dochter Lisette is toch een aantal keer met de camera op stap geweest en heeft toch nog wat leuke foto's kunnen maken. Nox is nog steeds te vol vooral in de flanken, dus we wandelen veel en minderen het eten wat aangezien er over goed 2,5 week een show gepland staat in Baak. Hij eet nu vers vlees en krijgt er vanavond na de hondencursus een lekker scharreleitje door. Ik ga hem de komende tijd ook maar goed borstelen want zijn vacht houdt iedereen ook een beetje voor de gek.

Bij de show in Baak zal Pauline Pleus ook weer mee doen met haar honden. Zelfs een pup van het B-nest is voor het eerst van de party. Laten we hopen op een mooie prijs voor alle wolfjes dat zal toch wel leuk zijn voor de wolfjes en hun baasjes.  Bij Pauline is een van haar pups uit het B-nest op vakantie, er staan we prachtige foto's op haar site.

http://www.lunawolfskin.blogspot.nl

We wachten eigenlijk nog steeds op de DNA uitslag van Nox. Hoe langer we moeten wachten hoe beter het bericht toch?! Laten we maar hopen op het beste en zodra ik nieuws heb zal ik dit ook zeker plaatsen op de site.
Nox zijn vriendinnetje Luna heeft een hele goede uitslag van haar DNA dit is ook te vinden op haar eigen site:

http://loveablelotusofmaywoodluna.blogspot.nl


Loveable Lotus of Maywood, roepnaam: Luna 
dochter van Ilayza Charmful of Maywood & Cockergold Yes Yes Yes.

FN clear.
prcd PRA clear.
HD: A.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten